Premierul Marcel Ciolacu anunţă joi, în şedinţa de Guvern, că Programul “Masă caldă în şcoli”, pe care l-a extins în acest an, trebuie să continue. Şeful Executivului i-a cerut ministrului Educaţiei să dimensioneze corect pentru 2024 acest program esenţial mai ales pentru copiii din zone vulnerabile. În plus, el le-a spus miniştrilor să-şi prioritizeze proiectele, arătând că nu vor renunţa la nici un program important.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pentru că ne apucăm de construcţia bugetului pe 2024, rog toţi miniştrii să-şi prioritizeze proiectele, nu vom renunţa la nici un program important”, a spus Marcel Ciolacu în şedinţă.

Premierul a precizat că ”Programul “Masă caldă pentru şcoli”, pe care l-au extins în acest an, trebuie să continue”.

”O rog pe doamna ministru al Educaţiei să dimensioneze corect pentru 2024 acest program esenţial, mai ales pentru copiii din zone vulnerabile”, a mai afirmat Ciolacu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.