Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, anunţă, sâmbătă, că s-a întâlnit cu premierul spaniol Pedro Sanchez, dar şi cel al Finlandei, Sanna Marin. Şeful social-democraţilor îi consideră pe aceştia prietenii României pentru aderarea la Schenghen.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Marcel Ciolacu anunţă sâmbătă, că ”necesitatea de a avea soluţii comune la nivel european pentru a face faţă unei potenţiale crize economice, dar şi creşterii preţurilor la energie, extinderea cooperării economice în domenii vitale în noua conjuctură internaţională” au fost principalele subiecte discutate cu liderii din familia politică europeană din care face parte PSD.  
 
"De asemenea, întrevederea de aseară a fost un bun prilej pentru a le mulţumi prietenilor României, printre care Pedro Sánchez Pérez-Castejón, Iratxe Garcia Perez, Sergei Stanishev, Frans Timmermans, Sanna Marin, António Costa– pentru susţinerea aderării României la spaţiul Schengen", a scris Ciolacu pe Facebook.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.