Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, comentează afirmaţiile fostului lider al partidului Liviu Dragnea, conform cărora actuala conducere a PSD este "predată" preşedintelui Klaus Iohannis, cu excepţia Gabrielei Firea, Ciolacu susţinând că aceste afirmaţii sunt făcute din calitatea de "opozant" al PSD pe care o are Dragnea, întrucât îşi înfiinţează partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Îl respect pe Liviu Dragnea pentru toate lucrurile bune făcute atât pentru ţară, cât şi pentru Partidul Social Democrat. Şi îmi asum şi greşelile lui Liviu Dragnea ca fost preşedinte al Partidului Social Democrat”, a declarat Marcel Ciolacu, joi seară, la Realitatea Plus.
 
În legătură cu cei care consideră că revenirea lui Liviu Dragnea în politică ar fi benefică, actualul preşedinte al PSD a afirmat că "este opţiunea domniilor lor”.
 
Preşedintele PSD a comentat şi afirmaţiile predecesorului său Liviu Dragnea conform cărora PSD este "predat" preşedintelui Iohannis de către actuala conducere a partidului.
 
"Eu aceste declaraţii le văd în logica unui fost preşedinte al Partidului Social Democrat care îşi creează, în acest moment, o altă formaţiune politică. Presupun că dacă vrei să fii opozantul PSD, aşa ai decis tu - eu nu o să decid niciodată aşa ceva - atunci nu poţi să-l lauzi pe Ciolacu şi, fiind opozant, îl critici. Îi respect decizia”, a adăugat Marcel Ciolacu.
 
"PSD-ul este predat total la Iohannis de către actuala conducere. PSD-ul e complice, prin acţiunile conducerii, la jaful naţional care se întâmplă în România de aproape trei ani de zile. PSD-ul e complice, prin modul de acţiune al conducerii, la tot acest dezastru economic şi la viaţa din ce în ce mai grea pe care o duc românii. PSD-ul este complice la faptul că resursele noastre sunt din ce în ce mai mult drenate în afară. Membrii de partid, baza partidului, e ruptă aproape total de conducerea PSD-ului. Eu vă spun asta din scrisorile pe care le-am primit în închisoare. Am primit sute de scrisori cred că din aproape toate judeţele de la membri de partid, de la primari, de la viceprimari, de la consilieri”, a afirmat Liviu Dragnea recent, la Realitatea Plus.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.