Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine faptul că preşedinţi de consilii judeţene şi primari de mari oraşe au PSD au reclamat, la o şedinţă a PSD, faptul că în teritoriu nu există medicamentele necesare pentru tratarea tuturor pacienţilor diagnosticaţi cu COVID-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Categoric campania electorală nu este o măsură de a opri acest trend ascendent. Am văzut declaraţiile premierului, că cei care se îmbolnăvesc sunt de vină (...) Nu ştiu ce fel de exprimare a fost. Asta a spus primul ministru. Astăzi am avut un Birou Permanent Naţional unde au participat mai mulţi preşedinţi de Consilii Judeţene şi primari de municipii reşedinţă de judeţ. Marea îngrijorare era - ei au în subordine spitalele judeţene - nu există medicamente pentru combaterea COVID. Există judeţe cu câte 2-300 de cazuri şi au medicamente pentru 10 pacienţi”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară, într-o emisiune la TVR.
 
Acesta a precizat că din discuţiile sale cu specialişti în domeniul sănătăţii publice a aflat că în zilele următoare România ar putea ajunge la 8.000-10.000 de cazuri.
 
"Miercuri sau joi este preconizat să ajungem la 8.000-10.000 de... Asta este prognoza specialiştilor (...) Categoric, te duce mintea că această campanie în plină pandemie nu poate decât amplifica numărul de îmbolnăviri", a mai declarat Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.