Deputatul PNL Cezar Preda, membru în comisia parlamentară de control al SRI, a declarat vineri că va solicita audierea, miercuri, de către comisie, a ministrului de Interne, Carmen Dan, pe tema violenţelor de la mitingul din Piaţa Victoriei, dar şi despre dispariţia lui Sebastian Ghiţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu n-am văzut niciodată o asemenea slăbiciune din partea unui ministru de Interne. Îmi pare rău de doamna ministru, e depăşită total (…) Lucrurile acestea nu fac bine şi nu fac bine ministerului care şi-a făcut treaba, Jandarmeria atunci când a fost solicitată şi când lucrurile au degenerat şi-a făcut treaba. De ce au degenerat, ce au căutat aceşti oameni? Trebuie să primim răspunsuri, pentru că strada nu poate să dea răspunsuri. Cred că comisia de control al SRI va putea face lumină şi în acest caz. Ne-am propus ca miercurea viitoare să facem o asemenea audiere”, a declarat Cezar Preda.

Cezar Preda a spus că, în opinia sa, nu este necesară şi audierea directorului SRI pe tema violenţelor de la proteste.

”Ce să facă domnul Hellvig? Dacă ne dau răspunsuri şi ne comunică… Chiar aşa, noi trebuie să chemăm şeful de serviciu ca să fie bine?”, s-a întrebat deputatul PNL.

El a precizat că o altă temă de audiere în comsia de control al SRI a ministrului de Interne va fi dispariţia lui Sebastian Ghiţă. ”Toate instituţiile statului, în primul rând Poliţia trebuie întrebată unde e Sebastian Ghiţă. O s-o întrebăm şi asta pe doamna ministru”, a conchis Preda.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.