Deputatul independent Remus Cernea şi-a depus, joi seară, la BEM, candidatura pentru un nou mandat de parlamentar, afirmând că procesul de strângere a semnăturilor "a fost un coşmar", iar legislaţia în domeniu din România maschează fraude prin "mijloace birocratice".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un coşmar. Este o înfrângere pentru democraţia din România că trebuie să venim cu geamantane pline de semnături, de hârtii. Consumăm atâta hârtie, atâta energie pentru ce ? Sunt mijloace birocratice care, de fapt, maschează numeroase fraude politice", a spus Cernea, la sosirea la BEM.

Deputatul spune că este "inadmisibilă" această situaţie, România fiind singura ţara democratică în care sunt cerute atât de multe semnături. El spune că a reuşit, totuşi, să strângă peste 22.000 de semnături.

"Vă spun că au fost două luni de coşmar, am stat de dimineaţa până noaptea târziu cu voluntarii pe străzi, am mers prin cluburi, la concerte, pe oriunde am putut. A fost extrem de costisitor ca timp, ca energie şi ca bani", a declarat Remus Cernea.

El va candida pentru un nou mandat de deputat în Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.