Şedinţa Birourilor permanente ale celor două Camere ale Parlamentului, cu participarea liderilor grupurilor parlamentare, are loc, marţi, pe ordinea de zi fiind cererea de revocare a Avocatului Poporului şi rapoartele de activitate ale Televiziunii Române şi Radioului Public.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şedinţa este programată marţi, de la ora 09.30, în Sala Avram Iancu. 

Preşedintele Camerei Depuaţilor, Ludovic Orban, a anunţat, luni, că cererea de revocare a Avocatului Poporului şi respingerea rapoartelor de activitate a Televiziunii Române şi Radioului Public se află pe ordinea de zi a şedinţei, dar şi alte subiecte. 

„Vor mai fi puncte pe care le considerăm importante la reuniunea Birourilor permanente reunite în vederea plenului, cum ar fi cererea de revocare a Avocatului Poporului, alături de raport. Este raportul prezentat de Avocatul Poporului. De asemenea, am discutat la nivelul coaliţiei să introducem pe ordinea de zi respingerea rapoartelor depuse de conducerea Televiziunii Române şi a Radioului Public. Există mai multe proiecte legislative privitoare la modificarea legii privind statutul deputaţilor şi senatorilor, depuse de PNL şi USR, am înţeles că există şi o propunere din partea opoziţiei privitoare la desfiinţarea pensiilor speciale pentru parlamentari. O să fie puncte de introdus pe ordinea de zi şi ar fi trebuit să fie rezolvate încă din legislatura trecută”, a explicat Ludovic Orban luni la Parlament.

El a explicat că va fi convocată o reuniune a Camerei şi Senatului pentru ziua de miercuri. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.