Ministrul Culturii Raluca Turcan susţine că nu s-a gândit deocamdată la o candidatură pentru Parlamentul European. ”N-am avut timp să mă gândesc dacă e bine, e rău”, a spus Raluca Turcan la Prima TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deputatul PNL Raluca Turcan a fost întrebată în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă va candida la alegerile europarlamentare din luna iunie.

„Mă credeţi că nu am avut timp să mă gândesc la lucrul acesta? Nu am avut timp. Am intrat din plin ca ministru al Culturii şi cert este că trebuie definitivată echipa pentru Parlamentul European. Vom avea discuţii în interiorul partidului, selecţia va fi una transparentă”, a spus Raluca Turcan.

Întrebată dacă va intra în competiţia internă, Raluca Turcan a răspuns: ”Voi vedea. Chiar nu m-am gândit. Şi sunt foarte sinceră cu dumneavoastră. N-am avut timp să mă gândesc dacă e bine, e rău”

Raluca Turcan a anunţat că PNL va prezenta lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare în luna aprilie.

”Lista va fi definitivată undeva în luna aprilie. Evident că sunt oameni care spun că vor fi candidaţi, dar până nu-i vezi pe listele depuse la Biroul Electoral, nu poţi să spui dacă sunt candidaţi sau nu”, a conchis ministrul PNL.

De asemenea, Raluca Turcan a fost întrebată dacă fostul director SRI, Eduard Hellvig, ar putea deschide lista PNL la alegerile europarlamentare.

”Nu pot să spun dacă-l văd în fruntea listei sau nu, însă Eduard Hellvig este un om care a oferit foarte mult PNL înainte de a fi director SRI, şi, dacă îşi doreşte să revină în PNL, chiar are un loc şi chiar poate să ajute PNL, poate să fie de folos proiectului PNL. Cred în calităţile politice ale domnului Hellvig. Este un om care ar avea un loc binemeritat în PNL, în condiţiile în care îşi doreşte să revină”, a răspuns Turcan, la Prima TV.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.