Deputatul USR PLUS Cătălin Teniţă şi vicepreşedinte al Comisie pentru drepturile omului a anunţat că proiectul partidului pentru eliminarea pensiilor speciale ale primarilor a primit aviz negativ în şedinţa comisiei, fiind doar patru voturi „pentru” şi restul de la PNL, UDMR, PSD, minorităţi şi AUR dând vot „împotrivă”. El a adăugat că este exact ca în filmul „Ziua Cârtiţei”, deoarece propunerea legislativă a fost dezbătută şi în primăvară, iar proiectul a fost avizat negativ şi atunci la Camera Deputaţilor, pe urmă s-a întors la Senat, iar PNL şi UDMR a explicat atunci că a fost o neînţelegere,.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Eliminarea pensiilor speciale ale primarilor, proiect USRPLUS, aflat astazi la aviz Comisia pentru Drepturilor Omului. 4 voturi PENTRU. Toate de la USR PLUS (4 membri, toţi prezenţi). Restul voturilor (aproximativ 16 prezenţi fizic sau online, de la PSD, PNL, UDMR şi minorităţi, reprezentantul AUR în grevă parlamentară): CONTRA Aviz negativ, fără drept de apel”, a scris Cătălin Teniţă, marţi pe Facebook. 
 
El a explicat că la fel s-a întâmplat şi în primăvară cu acest proiect de lege al USR PLUS în Parlament.
 
„LE: Şi da, e fix ca în "Ziua cârtiţei". A mai fost proiectul acesta şi în primăvară, apoi s-a întors la Senat, apoi voturile în comisie la CD au fost fix la fel, deşi data trecută PNL şi UDMR au explicat că a fost o neînţelegere”, a concluzionat Teniţă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.