Deputatul PSD Cătălin Rădulescu este nemulţumit de faptul că nu poate candida la congres şi spune că oricum nu aveau sens alegeri înainte de finalizarea mandatului. Rădulescu a susţinut că la congres se vor confirma funcţiile deja stabilite, pentru că vor fi probabil omul şi funcţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”L-am susţinut şi îl susţin pe preşedintele partidului, dar nu este subiectul discuţiilor. Eu am contestat modul de alegere în congres”, a spus el la ieşirea din sediul PSD.

El a contestat o declaraţie a lui Florin Iordache, potrivit căreia Rădulescu vrea să candidezeze fără să fi obţinut măcar un vot al organizaţiei.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Nu am avut cum să avem susţinere, pentru că cerinţa a fost că se dă susţinere pentru o singură persoană, deci noi nici nu am intrat în votul organizaţiei. Domnii ăştia care sunt habarnişti ar trebui să ştie, să nu mintă în faţa televiziunilor. Deci în organizaţie s-a spus aşa: se dă votul pentru o singură persoană, nu se poate discuta o a doua persoană care să obţină votul de la o organizaţie. Aşadar, nici eu, nici ceilalţi colegi ai mei care nu putem să candidăm nu aveam cum să luăm vot. (...) Mie mi se pare că congresul ăsta nu-şi avea rostul, trebuia un congres pentru toate funcţiile la termen. Acum, este de fapt o certificare de către oamenii care vin la congres a funcţiilor deja stabilite pentru că vor fi probabil omul şi funcţia”, a susţinut Rădulescu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.