Deputatul PSD Cătălin Rădulescu spune că i-a fost furată o maşină foarte scumpă, de circa 140.000 de euro, chiar de lângă sediul SRI, el susţinând că au fost ”hoţi profesionişti” şi le-a cerut să îi returneze autoturismul, pentru că legile justiţiei la care lucrează nu erau în maşină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ghinion, era cât pe ce să-mi fure şi semnăturile pe legile justiţiei (...) Rog pe hoţii profesionişti care mi-au luat maşina să-mi aducă maşina, că legile sunt la mine”, a declarat Rădulescu. 

Deputatul PSD a susţinut că maşina pe care o avea ”nu putea porni decât cu telecomandă”, care însă era la el.

”Deci, nu avea cum să o pornească, iar dacă spargi geamul şi intri în maşină se blochează automat toate uşile”, a adăugat el, susţinînd şi că: ”Era o singură variantă ca să fie furată maşina asta, numai dacă erai monitorizat non stop şi dacă veneau cu un soft special cu un calculator (...) ca să poată să îţi cloneze cheia”. 

”Dimineaţă la 10 veneam spre Parlament, eram cu telecomanda şi, când m-am îndreptat, am văzut că nu mai e maşina în faţă, am crezut că poate am fost eu obosit seara şi am lăsat-o mai în stânga sau mai în dreapta. M-am dus, m-am uitat şi am văzut că nu e maşina şi atunci mi-am dat seama că mi-a fost furată. Am sunat 112, mi-am sunat bodyguardul, i-am dat mesaj doamnei ministru şi domnului preşedinte al partidului ca să le spun că, iată, în buricul Bucureştiului, lângă SRI şi lîngă Parlament se fură maşini”, a relatat Cristian Rădulescu.

Deputatul PSD a spus şi că nu mai crede în coincidenţe.

”Anul trecut am crezut că un nebun s-a dus exact la maşina mea, i-a plăcut şi a tras opt gloanţe că deranjez eu uneori. De data asta, chestia asta nu o mai cred, pentru că s-a întâmplat exact când eu am venit cu aceste modificări ale legilor justiţiei, Codului penal şi Codului de procedură penală", a adăugat Rădulescu. 

El a spus că nu bănuieşte pe nimeni, fiind treaba Poliţiei să găsească hoţii.

În luna mai, deputatul PSD Cătălin Rădulescu a fost pus sub acuzare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, în dosarul deschis de procurorii Parchetului instanţei supreme după ce parlamentarul a declarat că protestatarii din Piaţa Victoriei ar trebui alungaţi cu tunurile cu apă şi că are o mitralieră AKM cu care a luptat la Revoluţie, pe care este pregătit să o folosească din nou.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.