Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, vorbeşte într-un interviu acordat Agenţiei News.ro despre priorităţile sale, despre faptul că vrea să obţină atenţia Guvernului şi a Parlamentului faţă de problemele Bucureştiului şi despre mandatul lui Sorin Oprescu. El spune că îşi apreciază contracandidaţii, dar se consideră cel mai potrivit pentru postul de edil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Priorităţile sale sunt: eficientizarea şi  transparentizarea activităţii Primăriei, rezolvarea problemei traficului din Capitală şi consolidarea clădirilor cu risc seismic, acuzând majoritatea PSD că a impus Legea 282 din 2015 privind măsurile pentru reducerea riscului seismic, ”un tun mascat imobiliar" pentru clientela PSD, pentru că a blocat consolidararea, iar mulţi comercianţi au fost nevoiţi să părăsească spaţiile comerciale aflate în astfel de clădiri. 

În ceea cepriveşte PNL, Predoiu spune că partidul va găsi cea mai buă formulă de abordare a alegerilor generale, menţionând că nu este preocupat de poziţia de lider al partidului.

El declară că nu intenţionează să investească mulţi bani în campanie, dar că fondurile vor include atât contribuţii personale, cât şi donaţii. În acest context, Cătălin Predoiu pledează pentru transparenţă în ceea ce priveşte finanţarea partidelor, argumentând că există un complex al politicianului şi al publicului de a vorbi de finanţarea politicului.

Interviul cu Cătălin Predoiu va fi difuzat la ora 12.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.