Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a anunţat că la începutul sesiunii de toamnă a Parlamentului European va depune o solicitare de excludere a PSD din Grupul Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor (S&D). El spune că va înainta conducerii Grupului un dosar complet cu "acţiunile acestui grup infracţional pus în apărarea corupţilor", afirmând că, dacă socialiştii europeni nu vor să se dezică de Liviu Dragnea şi de partidul său, atunci alegerile din 2019 "nu sună bine deloc".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După discuţii cu mai mulţi colegi din Parlamentul European, voi depune la începutul sesiunii de toamnă a Parlamentului European o solicitare de excludere a PSD-ului din Grupul Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European. Voi înainta conducerii Grupului un dosar complet cu acţiunile acestui grup infracţional pus în apărarea corupţilor şi voi obţine sprijinul colegilor de bună credinţa din celelalte delegaţii naţionale", a scris Cătălin Ivan într-o postare pe Facebook.

Europarlamentarul spune că a sperat timp de 15 ani că partidul va fi reformat, dar a decis să se angajeze în blocarea structurii "mafiote, antiromâneşti, antidemocratice şi total aservite intereselor personale ale unui singur om".

“După 15 ani de activitate politică, sperând permanent că va veni o generaţie care-l va reforma şi care va impune un nou mod de a face politică în România, generaţie care a venit, dar nu a schimbat nimic, am decis să mă angajez total în blocarea acestei structuri mafiote, antiromâneşti, antidemocratice şi total aservite intereselor personale ale unui singur om. O fac cu conştiinţă împăcată că am făcut tot ce a depins de mine, din interior, că să nu se anunga aici. Nu am putut din interior, am datoria de a face tot ce-mi stă în putere din afară să”, a mai completat el.

În final, acesta afirmă că, dacă socialiştii europeni nu se dezic de Liviu Dragnea şi de PSD, atunci "alegerile de anul viitor nu sună bine deloc".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.