Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan susţine că statul paralel este însuşi Liviu Dragnea, întrebându-se unde se va ascunde liderul PSD dacă membrii partidului vor decide cu adevărat să lupte împotriva acestui stat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cătălin Ivan spune, într-o postare pe Facebook, că Liviu Dragnea şi cei din jurul său sunt tot mai rupţi de realitate şi că PSD este deturnat de la scopul său de partid de stânga şi târât într-o luptă cu un duşman imaginar.

"Membrii de partid trebuie să fie convinşi că, deşi nu este clar cu cine şi pentru ce luptă, miza este uriaşă, iar generaţiile viitoare le vor fi recunoscătoare. În realitate, statul paralel chiar există şi este uşor de identificat. Nu cred însă că Liviu Dragnea cere PSD-ului să lupte cu el din moment ce tocmai Liviu Dragnea este exponentul cel mai notoriu al acestui stat paralel. Vorbim de acei câţiva politicieni şi funcţionari publici, extrem de bogaţi, lucrători toată viaţa lor la stat, membri ai unor reţele transpartinice de tip mafiot menite sa fure miliarde de euro din banii publici, să treacă după bunul plac proprietăţi ale statului în domeniul privat, în proprietatea lor”, afirmă europarlamentarul social-democrat.

Potrivit lui Ivan, Romania a fost sărăcită de multe miliarde de euro în doar câţiva ani, iar faptul că Dragnea avea afaceri cu oamenii lui Traian Băsescu în 2009, când PSD se lupta cu fostul şef al statului, arată agenda ascunsă a actualului lider social-democrat.

"Da, există statul paralel. Numai că statul paralel este însuşi Liviu Dragnea, un om putred de bogat, cu o avere pe care nu va putea niciodată s-o justifice, şi care mimează, cu destul talent, grija pentru săraci. În Teleorman şi acum în România, săracii devin tot mai săraci în timp ce afacerile lui Vâlcov şi Dragnea prosperă. Cum ar fi ca membrii PSD să decidă să lupte cu adevărat împotriva statului paralel? Unde se va mai ascunde atunci Liviu Dragnea?”, întreabă Cătălin Ivan pe pagina lui de socializare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.