Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan spune că îi dă dreptate Gabrielei Firea privind criticile la adresa lui Dragnea, dar consideră că este mult prea târziu, pentru că tot ce se întâmplă acum era evident încă din 2014. "Grav este răul imens făcut României, iar Gabriela Firea a fost complice", adaugă Ivan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cătălin Ivan susţine, într-o postare pe Facebook, că de patru ani a intrat în conflict cu şefii PSD Victor Ponta şi Liviu Dragnea şi că, pentru că a îndrăznit să vorbească, a fost catalogat "în toate felurile, de la securist la trădător".

"În toată această perioadă, rând pe rând, tot mai mulţi lideri ai partidului au sfârşit prin a-mi da dreptate. Pe rând, fiecare când i-a venit rândul, Victor Ponta, Bădălău cu scrisoarea servită de Adrian Năstase, Ecaterina Andronescu şi acum Gabriela Firea, au ieşit public să critice regimul lui Dragnea folosind aproape la virgulă declaraţiile mele din 2014 şi 2015", afirmă Cătălin Ivan.

Europarlamentarul PSD precizează că nu are nicio satisfacţie că timpul i-a dat dreptate, adăugând că "este trist să vezi ce a ajuns acest partid".

"Ce se întâmplă acum era evident încă din 2014. Laşitatea, oportunismul şi servilismul i-a împiedicat pe cei care puteau lua atitudine să o facă. Astăzi, Gabriela Firea are mare dreptate. La fel şi Ecaterina Andronescu acum câteva săptămâni. Este însă prea târziu. Mult prea târziu. Contează prea puţin răul făcut PSD-ului. Grav este răul imens făcut României, iar Gabriela Firea a fost complice", adaugă Cătălin Ivan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.