Liderul USR Cătălin Drulă a declarat la Iaşi că USR condamnă invazia Rusiei în Ucraina, el anunţând totodată că partidul amână campania de strângere de semnături pentru demiterea primarului Iaşiului prin referendum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem alături de Ucraina şi transmitem un mesaj de condamnare a invaziei ruseşti în Ucraina. Suntem cu toţii lângă poporul ucrainean", a afirmat liderul USR Cătălin Drulă, într-o conferinţă de presă susţinută la Iaşi.

El a mai precizat că a avut în cursul dimineţii un schimb de mesaje cu premierul Nicolae Ciucă.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"L-am asigurat pe premier de sprijinul USR în tot ce ţine de securitatea României", a adăugat Drulă. Şeful USR a explicat că agresiunea rusă nu poate fi acceptată şi că nu putem asista pasivi la distrugerea unei naţiuni.

Liderul USR a mai precizat că sunt vremuri în care bătălia politică trebuie să facă un pas în spate şi a anunţat amânarea începerii campaniei de strângere de semnături pentru demiterea primarului Mihai Chirica prin referendum.

"Iaşiul are nevoie de un nou primar, dar contextul ne cere să amânăm momentul. Trebuie să fim solidari cu vecinii noştri", a declarat Drulă.

Întrebat când va fi demarată totuşi această campanie, Drulă a răspuns că este vorba doar de o amânare pe un termen de câteva săptămâni şi nu de anulare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.