Deputatul USR, Cătălin Drulă, a scris marţi pe Facebook că investigaţia Pressone arată cu dovezi clare că Nicolae Ciucă este ”unul dintre doctorii fake ai României, cu lucrarea copiată”, iar şeful Executivului trebuie să demisioneze. ”Orice zi în care domnul Ciucă rămâne în fruntea Executivului ne face de ruşine în rândul ţărilor civilizate. Acolo unde frauda şi impostura academică te descalifică, mai spune Drulă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”România nu-şi permite al doilea “Dottore”. Investigaţia Emiliei Şercan/Pressone arată cu dovezi clare că Nicolae Ciucă este încă unul din doctorii-fake ai României, cu lucrarea copiată”, afirmă Drulă. 
 
Potrivit lui Drulă, ”premierul Ciucă nu mai are decât o singură variantă onorabilă: demisia”.
 
”I-a cerut-o acum o lună lui Florin Roman (care măcar nu şi-a tras şi un doctorat), acum trebuie el să plece. Orice zi în care dl. Ciucă rămâne în fruntea executivului ne face de ruşine în rândul ţărilor civilizate. Acolo unde frauda şi impostura academică te descalifică. Plagiatul este hoţie”, mai spune fostul ministru al Transporturilor.
 

Teza lui Nicolae Ciucă, în baza căreia a devenit doctor în Ştiinţe militare în 2003, include conţinut plagiat în cel puţin 42 de pagini din totalul de 138, a relatat Press One.

În replică, premierul a transmis că teza sa de doctorat este rodul cercetării ştiinţifice din anii de studii doctorale şi reflectă munca depusă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.