Preşedintele USR, Cătălin Drulă, afirmă, joi seară, că Regina Elisabeta a II-a va rămâne în amintirea întregii lumi drept un simbol al demnităţii şi stabilităţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Condoleanţele noastre merg către familia regală şi întregul popor al Marii Britanii. Regina Elisabeta a II-a va rămâne în amintirea întregii lumi drept un simbol al demnităţii şi stabilităţii”, a transmis preşedintele USR.  

Cătălin Drulă afirmă că ”Majestatea Sa s-a aflat alături de poporul britanic timp de peste 70 de ani în momente de celebrare la fel ca în momentele dificile fiind monarhul britanic cu cea mai lungă domnie din istoria Regatului”.  

”Regina Elisabeta a II-a, care recent a celebrat Jubileul de Platină, este pentru cei mai mulţi oameni din întreaga lume singurul monarh britanic cu care am fost contemporani. Decesul Majestăţii Sale este cu adevărat finalul unei ere”, a mai transmis preşedintele USr.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.