Cătălin Drulă, liderul USR a afirmat marţi în emisiunea Proiect de Ţară: România, că partidul său nu este la 10% în sondaje şi că este convins că vor avea un scor care să le permită să dea premierul la alegerile din 2024. El a mai arătat că nu crede că vor fi anticipate în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu avem doar 10% în sondaje, suntem undeva în zona în care am intrat în Parlament şi pe trend de creştere”, a spus liderul USR, confirmând că este vorba de 13% -15%.

”Sunt convins că vom avea un scor care să ne permită să dăm premierul la alegerile din 2024”, a mai spus el, adăugând că în sondajele din 2019 erau la 18% sau 19% şi au luat 23%.

”Se ridică un val în România, anti acest fel de guvernare, nemulţumirea este cumplită. Câteodată ajută să vezi adevărata faţă a politicienilor, putem să ieşim pe stradă şi să vorbim cu oamenii despre pensiile speciale şi despre PSD şi PNL. Sunt convin că îi vom convinge de buna noastră credinţă cu fapte”, a completat Cătălin Drulă. 

El a mai arătat că nu crede că vor fi anticipate. ”Înseamnă că sunt într-un mod de panică, nu înţeleg ce s-a întâmplat cu această majoritate de 70%. Să facă alegeri anticipate, că mergem cu toată încredere, cred că nici nu ştiu ce vor face. Se va ridica un val în România care o să îi mature pe toţi”, a arătat Drulă. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.