Liderul USR Cătălin Drulă a comentat, joi, decizia premierului Marcel Ciolacu de a-l demite pe Mihai Iulian Dodu din funcţia de secretar de stat al Secretariatului de stat pentru recunoaşterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945—1989, cel care a iniţiat respingerea cererii prim-ministrului de a fi declarat luptător cu rol determinant în Revoluţia din decembrie 1989, el acuzându-l pe liderul PSD că îşi apără impostura într-un stil mafiot.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Marcel Ciolacu este un impostor. Un revoluţionar de carton care mânjeşte memoria luptătorilor din 1989 pentru libertate în schimbul unor bani şi terenuri din partea statului.  Nu există nicio dovadă a vreunei fapte de vitejie a premierului Ciolacu la Revoluţie. La această concluzie a ajuns şi Secretariatul pentru Revoluţionari, condus la acea dată de Mihai Dodu, care i-a respins cererea de a fi declarat „luptător cu rol determinat la Revoluţie”, afirmă liderul USR pe Facebook. 
 
”Ce a urmat după decizie? Mai întâi, Ciolacu a încercat intimidarea lui Mihai Dodu, iar acum l-a demis din funcţie. Îşi apără impostura într-un stil mafiot. Îi execută din funcţie pe toţi cei care nu închid ochii. În locul oamenilor demni sunt aduşi apropiaţii de partid veniţi să execute ordinele”, mai spune Drulă.
 

Premierul Marcel Ciolacu l-a demis pe Mihai Iulian Dodu din funcţia de secretar de stat al Secretariatului de stat pentru recunoaşterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945—1989, cel care a iniţiat respingerea cererii prim-ministrului de a fi declarat luptător cu rol determinant în Revoluţia din decembrie 1989. Funcţia va fi preluată de Sever-Romulus Stana.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.