Liderul USR Cătălin Drulă a declarat miercuri, în emisiunea Talk News de la Prima News TV, despre eşecul Schengen, că este credinţa sa şi este responsabilitatea sa ca lider al Opoziţiei să o spună că am fost prost şi insuficient reprezentanţi în această discuţie, şi de Bode, şi de Ciucă şi de Aurescu. Ce a făcut PNL-ul, Iohannis şi familia lor a popularilor este de neînţeles, a mai afirmat liderul USR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Era un discurs bun acum şase luni sau un an, diplomaţie trebuia ca să nu ajungem aici. Ce stat pune la vot în JAI o temă dacă ştie că va pica? S-a discutat agenda cu două zile înainte, se putea face orice variantă diplomatică, dar au ales niştie oameni foarte nepricepuţi, pe zona PNL, fie că vorbim de preşedinte, de premierul Ciucă, de ministrul Bode şi de Bogdan Aurescu”, a spus .

Potrivit liderului USR, ”nu funcţionează aşa politica, pentru că politica este cu asumare”. 

”Nu este când e petrecere explodează domnul Rareş cu ghirlande şi este totul bine, iar când lucrurile merg prost şi oamenii sunt minţiţi, haideţi să nu fie nimeni de vină şi să mergem toţi acasă şi să ne culcăm. Eu dacă greşesc ceva, orice politician trebuie să îşi assume, e parte din natura politicii, Acest preşedinte nu şi-a asumat nimic opt ani de zile, pentru că îi pasă foarte puţin”, a spus Drulă. 

”Este credinţa mea şi este responsabilitatea mea ca lider al Opoziţiei, să o spun, cred că am fost prost şi insuficient reprezentanţi în această discuţie, şi de Bode, şi de Ciucă şi de Aurescu (..) Ce a făcut PNL-ul, Iohannis şi familia lor a popularilor este de neînţeles”, a mai spus preşedintele USR. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.