Ministrul Transporturilor Cătălin Drulă a avut joi o întrevedere cu ministrul Afacerilor Externe şi Comerţului Exterior al Ungariei Péter Szijjártó. Cei doi au discutat despre proiectele de investiţii în infrastructură rutieră şi feroviară, transportul rutier, reducerea timpilor de aşteptare la frontieră pentru transportul feroviar, dar şi transportul pe Dunăre.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La întâlnire au mai participat László Mosoczi, ministru de stat pentru domeniul Transporturilor de la Ministerul Inovării şi Tehnologiei, precum şi Botond Zakonyi, ambasadorul Ungariei la Bucureşti.

„În cadrul convorbirilor, oficialii au reliefat foarte buna colaborare între România şi Ungaria în domeniul transporturilor şi infrastructurii de transport, inclusiv în perioada caracterizată de pandemia de COVID-19. Totodată, oficialii guvernamentali au abordat teme de interes comun legate de colaborarea bilaterală în domeniul transporturilor şi infrastructurii de transport, cu accent deosebit pe proiectele de investiţii în infrastructură rutieră şi feroviară, transportul rutier, reducerea timpilor de aşteptare la frontieră pentru transportul feroviar, dar şi transportul pe Dunăre”, arată un comunicat de presă al Ministerului Dezvoltării. 

De asemenea, a fost trecută în revistă şi cea de a VIII-a sesiune a Comisiei Mixte Guvernamentale de Cooperare Economică România – Ungaria, care este preconizată să se desfăşoare în prima parte a lunii aprilie 2021, la Budapesta, conform sursei citate. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.