Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidat al PSD şi PNL pentru funcţia de primar general al municipiului Bucureşti, este de părere că unul dintre contracandidaţii săi, Cristian Popescu Piedone, este ”un foarte bun primar de sector, dar atât”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Sunt absolut sigur că domnul Piedone, Popescu, va fi un foarte bun primar de sector. E harnic, ştie ce să facă în sector. El poate fi un bun primar de sector, dar atât”, a afirmat Cătălin Cîrstoiu, luni seară, la Digi 24.
 
El nu crede în ipoteza unei retrageri a lui Cristian Popescu Piedone din cursa electorală pentru Primăria Capitalei ca urmare a unei negocieri cu marile partide, spunând, în acest context: ”Nu suntem într-un film, suntem în viaţa reală”. 
 
Cîrstoiu a dezvăluit că nu şi-a ales încă un slogan de campanie. 
 
”Eu cred că un oraş sănătos, cu oameni frumoşi, aleg omul, nu un slogan. Eu cred că oamenii din Bucureşti sunt atât de maturi încât nu mai cred în cuvinte aruncate anapoda, în cuvinte aruncate pompos”, a susţinut el.
 
Cîrstoiu a spus că este deschis ”oricărei soluţii” pentru rezolvarea problemelor Capitalei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.