Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei Cătălin Cîrstoiu a anunţat că a călătorit din nou cu metrou, după întâlnirea cu reprezentanţii sindicatelor de la Metrorex şi a ajuns mult mai repede. El a subliniat că „Nicuşor tot nu era...”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„M-am întors tot cu metroul de la întâlnirea cu sindicatele de la Metrorex. Şi am ajuns mult mai repede. Nicuşor tot nu era…”, a scris Cătălin Cîrstoiu, joi pe Facebook.

Prima oară când medicul Cîrstoiu a mers cu metroul şi a postat pe contul de Facebook poze cu el, a explicat că a mers cu metroul pentru a arăta că Metrorex trebuie să vină la Primăria Capitalei. După mai multe glume pe felul în care arăta candidatul PSD şi PNL la PMB singur în metrou, medicul Cătălin Cîrstoiu a afirmat că s-a distrat de reacţiile oamenilor după ce au văzut pozele cu el la metrou şi a afirmat că toate acestea i-au stimulat şi mai mult „ambiţia de a merge mai departe”.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Candidatul PSD şi PNL la Primăria Capitalei Cătălin Cîrstoiu l-a învitat, miercuri, pe actualul edil general Nicuşor Dan la o dezbatere. „Haideţi la o dezbatere 1-1, domnule Nicuşor, să discutăm despre Bucureşti, de ce vă ascundeţi? Haideţi, curaj!”, i-a spus el lui Dan.

În replică, reprezentanţii USR Bucureşti au comentat pe pagina lui Cîrstoiu, chiar la postarea despre Nicuşor Dan, scriind că Nicuşor Dan nu se ascunde, alături de linkul către un podcast la care participa actualul edil al Capitalei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.