Soţia preşedintelui Iohannis, Carmen, a postat, duminică seară, o nouă fotografie de profil pe Facebook. Ea apare pe Vârful Moldoveanu, ţinând în mână steagul României. În fundalul imaginii, pare a fi preşedintele Iohannis care stă de vorbă cu mai multe persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Soţia preşedintelui Iohannis, Carmen, şi-a actualizat duminică seară fotografia de profil pe contul oficial de Facebook.

Soţia preşedintelui apare pe Vârful Moldoveanu, ţinând în mână steagul României.

Carmen Iohannis, îmbrăcată în geacă şi pantaloni lungi, zâmbeşte, iar în fundal, cu spatele la cel care a realizat fotografia, pare a sta preşedintele Klaus Iohannis. Acesta pare că discută cu mai multe persoane.

Majoritatea celor care au adăugat comentarii la postare au felicitat-o pe soţia preşedintelui, dar o persoană a scris: ”Felicităriiiii.... dar domnul.... de ce stă cu spatele?”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.