Candidatul Partidului Puterii Umaniste-Social Liberale la preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj, Gabriel Ciulu, a murit vineri, în cadrul unei reuniuni electorale. Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook a PPU-SL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Familia umanistă a primit astăzi o lovitură dureroasă. Gabriel Cristian Ciulu, candidatul umaniştilor pentru CJ Dolj, s-a stins din viaţă la Dăbuleni, unde participa la un eveniment de campanie. Un om deosebit şi un profesionist desăvârşit, Gabriel Ciulu era liderului filialei municipale Craiova. Condoleanţe familiei îndoliate şi Dumnezeu să-l ierte!”, a transmis PPU-SL.

După ce i s-a făcut rău, la faţa locului a sosit un echipaj de ambulanţă care a început manevrele de resuscitare, fără a reuşi să-l salveze.

Conform informaţiilor de pe pagina sa de Facebook, Gabriel Ciulu absolvise Facultatea de Mecanică din Craiova şi era căsătorit de 30 de ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.