Liberalii buzoieni au depus, luni, candidaturile pentru alegerile locale din 9 iunie, atât pentru Primăria municipiului Buzău şi Consiliul Local, cât şi pentru Consiliul Judeţean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru Primăria municipiului Buzău candidatul PNL Buzău este Carmen Ichim, comisar-şef al Gărzii de Mediu Buzău, suspendat pe perioada campaniei, fost prefect al judeţului între 2017-2019. Ichim a mers să îşi depună candidatura alături de preşedintele PNL Buzău, Adrian Mocanu, dar şi de parlamentarii Vlad Pufu şi Claudia Benchescu şi de o parte a candidaţilor pentru funcţia de consilier local. Lista cu candidaţi pentru consiliul local Buzău cuprinde 29 de persoane

”Aceasta nu este doar o candidatură, ci o promisiune către fiecare dintre voi că voi lucra neîncetat pentru dezvoltarea oraşului nostru, pentru o comunitate mai sigură şi mai prosperă. Împreună, putem construi un Buzău mai bun pentru noi şi pentru generaţiile viitoare. Contez pe sprijinul şi încrederea voastră în această călătorie importantă. Vă mulţumesc şi sper să ne unim forţele pentru viitorul Buzăului!”, a scris, luni, pe Facebook, Carmen Ichim.

Adrian Mocanu, preşedintele PNL Buzău, este candidatul propus de partid pentru preşedinţia Consiliului Judeţean. El a preluat conducerea PNL Buzău la finele lunii decembrie anul 2023, este de profesie economist şi a fost deputat între anii 2008-2020.

”Astăzi, am oficializat candidatura mea pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, alături de lista candidaţilor pentru funcţiile de consilieri judeţeni din partea PNL Buzău! Este o onoare, dar şi o mare responsabilitate, să ne prezentăm în faţa dumneavoastră cu viziunea şi cu programul nostru pentru dezvoltarea Buzăului.  Acum, mai mult ca oricând, este timpul să introducem o viziune liberală în administraţia judeţeană, care stagnează de prea mult timp. Cred, de asemenea, că buzoienii ar trebui să nu mai aibă încredere în oamenii trimişi de la Bucureşti, care sunt plasaţi în fruntea unei liste şi promit rezolvarea problemelor locale. Sunt buzoian. Fetiţa mea, Adela, este crescută aici. În Buzău este întreaga mea familie şi toţi prietenii noştri sunt aici. Cunosc în detaliu problematica judeţului”, a scris Adrian Mocanu pe pagina sa de Facebook.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.