Candidatul PNL la Primăria municipiului Buzău, Carmen Ichim, fost prefect al judeţului în perioada 2017-2019, şi-a lansat, miercuri, candidatura, declanşând şi o campanie de strângere de semnături. ”Buzoienii sunt nemulţumiţi şi cer o schimbare. Sper ca pentru prima dată să trezesc sentimentul că oamenii au pe cine alege şi sper să aducem schimbarea la Buzău”, a afirmat Ichim.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Decizia de a face o lansare publică a candidatului PNL la Primăria municipiului Buzău vine la o zi după ce candidaţii PNL la alegerile locale din 9 iunie au fost prezentaţi membrilor de partid, preşedintelui formaţiunii, Nicolae Ciucă, secretarului general, Lucian Bode, şi europarlamentarului Rareş Bogdan.
 
”Eram datori faţă de toţi locuitorii municipiului Buzău să prezentăm oficial candidatul, pe doamna Carmen Ichim, şi astăzi (miercuri - n.r) dăm start campaniei de strângere de semnături şi să creştem această dorinţă de schimbare în rândul buzoienilor care vor să schimbe standardul de viaţă, care este foarte scăzut, de la nivelul municipiului Buzău. Oraşul a devenit oraşul meşterului Manole, construim două săptămâni, iar în următoarea demolăm ce-am construit. Nu mai este nimic predictibil. Este momentul ca primar al Buzăului să fie o femeie, iar buzoienii sunt pregătiţi pentru acest lucru”, a susţinut preşedintele organizaţiei municipale a PNL Buzău, senatorul Vlad Pufu.
 
La rândul său, Carmen Ichim, candidatul PNL la Primăria municipiului Buzău, a declarat că va merge în perioada următoare în toate cartierele oraşului pentru a discuta cu oamenii despre multele probleme cu care se confruntă. 
 
”Ieri (marţi - n.r.) a fost lansarea candidaţilor PNL. Liberalii buzoieni au, după mulţi ani, candidaţi în toate localităţile, inclusiv în municipiul Buzău. De aceea, vă spun că începând de astăzi voi merge alături de dumneavoastră pe fiecare drum al municipiului, în fiecare locuinţă, voi încerca să găsesc soluţii la problemele buzoienilor. Am o experienţă de peste 30 de ani în administraţie publică, de 20 de ani conduc instituţii publice din Buzău şi fac administraţie şi nu mi-a fost uşor. Când am condus Instituţia Prefectului am găsit soluţii şi am arătat că poţi fi perfecţionist. În următoarea perioadă vreau să merg în fiecare cartier din Buzău să preiau problemele locuitorilor care sunt foarte multe, probleme în trafic, legate de parcări, de infrastructură, multe probleme sociale, firme care se închid, oameni care pleacă din municipiu fie în zona rurală, fie în alte ţări. Buzoienii sunt nemulţumiţi şi cer o schimbare. Sper ca pentru prima dată să trezesc sentimentul că oamenii au pe cine alege şi sper să aducem schimbarea la Buzău”, a declarat Carmen Ichim.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.