Candidatul AUR la Primăria Constanţa, Ovidiu Cupşa, a ironizat un proiect de sprijinire a persoanelor diagnosticate cu depresie. ”Dom'le, dacă eşti depresiv, trebuie să vină Primăria să-ţi dea nişte bani să nu mai fii depresiv… N-ai luat destulă bătaie când erai mic”, a afirmat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ovidiu Cupşa a vorbit, în cadrul unei emisiuni pe care o transmite live pe reţelele sociale, despre închiderea Digului nord din Constanţa, arătând că este nemulţumit de acest lucru.

”Ce au găsit ei aşa, ca explicaţie, că se duc unii care se îmbată şi s-ar putea să se sinucidă, să cadă de pe… Dacă vreau să mă sinucid mă arunc de pe un bloc, nu mă duc până în capătul digului de nord ca să mă arunc acolo în apă. Cred că un sinucigaş nu stă aşa… mamă, mă duc fix pe digul de nord, că e deschis acuma… dar ce, nu poate să sară din capul digului sau nu poate să sară peste?”, a susţinut el.

Cupşa a numit ”halucinante” aceste explicaţii.

”Da, ca şi aia ca să dea Primăria bani pentru depresivi, era un proiect din ăsta pe care l-a făcut cineva… Dom'le, dacă eşti depresiv, trebuie să vină Primăria să-ţi dea nişte bani să nu mai fii depresiv… N-ai luat destulă bătaie când erai mic, că… ştiţi că pe vremea noastră se trata depresia cu o bătaie. Acum gata, toţi sunt depresivi, şi tinerii sunt depresivi, şi toată lumea… «Ce-ai?» «Sunt depresiv…» Dar ia să vină Primăria să-mi dea nişte bani că sunt depresiv… Da, a fost un proiect d-asta, nu te râde, deci e unul, un consilier d-asta, care l-a dat în toată ţara”, a afirmat el.

Potrivit presei locale, Cupşa a făcut referire la un proiect depus de liderul consilierilor locali PSD din Constanţa, Costin Răsăuţeanu, care prevedea acordarea de vouchere în valoare de 3.000 de lei persoanelor diagnosticate cu depresie, pentru şedinţe de psihoterapie.

Ovidiu Cupşa, fost director Ceronav şi fost liberal, candidează din partea AUR la Primăria Constanţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.