Candidatul ALDE la Primăria Moineşti, Valentin Vieru, a câştigat detaşat alegerile parţiale de duminică, cu 64,5% din opţiunile electoratului. Primar interimar în ultima jumătate de an, Vieru susţine că se aştepta să obţină un scor atât de bun în faţa contracandidaţilor de la PSD şi PNL, având în vedere ceea ce a făcut la primărie în ultimii opt ani şi jumătate, ca viceprimar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primăria municipiului Moineşti va fi condusă, pentru următorii trei ani, de către liberal-democratul Valentin Vieru, după ce acesta a câştigat alegerile parţiale din 11 iunie cu aproape două treimi din voturile alegătorilor. Ceilalţi doi contracandidaţi intraţi în lupta pentru primărie, Paul Cotîrleţ (PSD) şi Cezar Vascan (PNL), au obţinut 28,5%, respectiv 5,2% din opţiunile electoratului.

Primar interimar în ultima jumătate de an, Vieru susţine că se aştepta să obţină un scor atât de bun în faţa contracandidaţilor de la PSD şi PNL, având în vedere ceea ce a făcut la primărie în ultimii opt ani şi jumătate. ”Îmi propusesem să câştig cu un scor mare şi, iată, am şi reuşit. Consider că faptele au vorbit şi ceea ce am făcut în opt ani ca viceprimar şi jumătate de an ca primar interimar a convins populaţia să mă voteze. Moineştenii au ceea ce au meritat şi de aceea sper să nu-i dezamăgesc”, a declarat, luni, pentru News.ro primarul municipiului Moineşti, Valentin Vieru.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Locuitorii municipiului Moineşti au mers, duminică, la urne pentru a-şi alege noul primar, în condiţiile în care localitatea a rămas fără edil de jumătate de an, după ce primarul care a câştigat alegerile în iunie anul trecut, Viorel Ilie, a fost ales senator de Bacău din partea ALDE.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.