Candidaţii PNL pentru Constanţa, Vergil Chiţac la Primărie şi Florin Mitroi la Consiliul Judeţean, au fost validaţi joi de conducerea liberală

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În 15 martie, Organizaţia Judeţeană a PNL Constanţa a stabilit candidatul pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian, de lângă municipiul Constanţa. De asemenea, liberalii au decis că primarul Vergil Chiţac este susţinut pentru o nouă candidatură la Primăria Constanţa.

Primarul Vergil Chiţac, amiral în rezervă, a fost ales acum patru ani la conducerea municipiului Constanţa.

”Este primul şi singurul primar liberal ales în această funcţie. Datele publice arată că sub administraţia Vergil Chiţac municipiul a reabilitat reţeaua de termie şi a început construcţia unui nou CET, totul cu fonduri din programe structurale europene şi PNRR. Este singurul municipiu reşedinţă din România care a scăzut în această iarnă gigacaloria pentru cetăţeni. În seria de realizări din Constanţa ultimilor 3 ani şi jumătate se înscriu asfaltările bulevardelor principale, amenajarea unei zone de mobilitate urbană, lucrări la reţeaua de iluminat public, lucrări de extindere a spaţiilor verzi din parcurile principale ale oraşului sau reabilitări ale principalelor unităţi de învăţământ. Constanţa Marilor Proiecte este sloganul cu care primarul în funcţie se prezintă în faţa alegătorilor, cu investiţii de 5.3 miliarde de lei în raza municipiului”, argumentează liberalii din filiala Constanţa.

Florin Mitroi este primarul localităţii Valu lui Traian cu patru mandate câştigate. La ultimele alegeri, Florin Mitroi a obţinut peste 90% din voturile cetăţenilor.

”Comunitatea de la Vestul municipiului Constanţa a avut o evoluţie spectaculoasă. De la numai 8 mii de locuitori în 2002, populaţia ajunge astăzi la peste 30.000. Primarul Florin Mitroi este unul dintre cei mai carismatici oameni de administraţie din Constanţa, cu experienţă de 20 de ani în funcţia de primar al uneia dintre cele mai bogate comune din România”, afirmă colegii săi de partid, adăugând că ”numitorul comun al celor doi candidaţi constă în capacitatea acestora de a asigura finanţări europene pentru investiţii publice, fiecare în localitatea pe care o administrează”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.