Camera Deputaţilor vrea să concesioneze serviciile de alimentaţie de tip bufet-cafenea de la nivelul P1, al Palatului Parlamentului pe următorii 2 ani , ofertele putând fi depuse până în data de 25 iulie. Contractul, estimat la 3,9 milioane de lei fără TVA, poate fi prelungit cu încă 12 luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Valoarea minimă estimată a contractului este de 3.894.951,92 lei fără TVA şi reprezintă valoarea estimată, pentru perioada de 24 luni, ce conţine cifra totala de afaceri a concesionarului pe durata contractului, precum si valoarea tuturor bunurilor care ii sunt puse la dispozitie, în functie de care se vor elabora şi evalua ofertele.
 
Valoarea maximă estimată a contractului, de 5.842.427,87 lei fără TVA reprezintă valoarea estimata care include şi valoarea posibilelor suplimentări pentru o perioadă de inca 12 luni, 
 
Contractul vizează concesionare serviciilor de alimentaţie publică tip cafenea-bufet, la bufetul situat la nivelul P1, prin asigurarea serviciilor de pregătire şi servire a mesei precum şi produse preambalate, produse de cofetărie şi patiserie, cafea, ceai, băuturi răcoritoare, sandwich-uri, etc., pentru o perioadă de 24 luni, cu posibilitatea de prelungire cu max. 12 luni.
 
Criteriul de atribuire este oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.