Camera Deputaţilor a adoptat miercuri, decizional, proiectului de lege pentru aprobarea ordonanţei de urgenţă a Guvernului 121/2020 pentru completarea art 2 din ordonanţa Guvernului 13/2017 privind aprobarea participării României la Programul pentru şcoli al Uniunii Europene şi pentru adoptarea unor măsuri privind redistribuirea stocurilor de produse înregistrate ca urmare s suspendării cursurilor în unităţile de învăţământ preuniversitar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul de ordonanţă de urgenţă are ca obiect de reglementare completarea art .2 din ordonanţa Guvernului nr. 13/2017 privind aprobarea participării României la Program pentru şcoli al Uniunii Europene, aprobată cu completări prin Legea nr. 55/2018, cu completările ulterioare, în vederea redistribuirii produselor contractate şi nedistribuite ca urmare a suspendării cursurilor în unităţile de învăţământ preuniversitar, anume fructe şi/sau legume proaspete, lapte/produse lactate şi produse de panificaţie, către organizaţii umanitare, unităţi sanitare, de asistenţă socială, de îngrijire şi asistenţă medico-socială sau în favoarea beneficiarilor Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare, în baza unei metodologii stabilite prin hotărâre a Guvernului, la propunerea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Pe 2 septembrie 2020, proiectul de lege a fost adoptat de Senat, în calitate de prim for sesizat, votul Camerei Deputaţilor fiind decizional. Prin urmare, legea merge la promulgare. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.