Viceprimarul municipiului Buzău Andrei Neder a demisionat, miercuri, din funcţia de viceprimar şi din cea de consilier municipal, la începutul şedinţei Consiliului Local. De la începutul săptămânii trecute, Andrei Neder se afla în conflict deschis cu primarul Constantin Toma care, deranjat de unele declaraţii ale lui Neder, i-a retras acestuia atribuţiile de viceprimar, i-a interzis să mai folosească maşina de serviciu şi l-a lăsat fără birou şi secretară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tensiunile dintre primarul din Buzău, Constantin Toma, şi viceprimarul Andrei Neder (ALDE) mocnesc de mai multă vreme, după ce preşedintele organizaţiei ALDE Buzău, Adrian Mocanu, a lansat mai multe atacuri la adresa primarului municipiului Buzău.

La începutul săptămânii trecute, viceprimarul Andrei Neder, invitat la o emisiune la un post local de televiziune, a făcut mai multe declaraţii legate de societatea de transport a municipiului Buzău, de faptul că şoferii nu sunt plătiţi la întreaga sumă pe care au încheiat contractele de muncă şi că autobuzele de călători, achiziţionate recent la iniţiativa primarului Constantin Toma la mâna a doua din Olanda, cu peste 1.000.000 de kilometri la bord, nu ar fi sigure, acestea având grave probleme tehnice.

Încă de a doua zi după emisiune, Neder a aflat că i-a fost interzis să folosească biroul, secretara şi maşina de serviciu şi că a fost mutat într-un birou de câţiva metri pătraţi.

Miercuri, în debutul şedinţei de Consiliu Local Municipal, viceprimarul Andrei Neder a anunţat că demisionează.

"Îmi dau demisia din funcţia de consilier local şi din funcţia de viceprimar. (..) Vă mulţumesc pentru încrederea acordată si vă urez spor la treabă în continuare, în folosul comunităţii", a spus Neder, care a părăsit sala de şedinţe după ce a înmânat demisiile sale secretarului Primăriei Buzău.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.