Senatorul liberal Vlad Pufu, care a demisionat din funcţiile deţinute în cadrul organizaţiei PNL Buzău după ce conducerea centrală a partidului a decis înlocuirea preşedintelui organizaţiei judeţene Gabriel Avrămescu cu fostul deputat PMP Adrian Mocanu, a revenit, de joi, în funcţiile deţinute anterior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook a PNL Buzău prin postarea unui document semnat de noul preşedinte al PNL Buzău.

”Începând cu data de 11.01.2024 domnul senator Vlad Mircea Pufu revine în funcţia de prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PNL Buzău precum şi în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale Buzău”, se arată în documentul semnat de preşedintele PNL Buzău Adrian Mocanu.

Documentul mai menţionează că parlamentarul PNL va ocupa ca interimar  funcţiile deţinute anterior demisiei sale.

Fostul deputat Adrian Mocanu a fost numit, în 11 decembrie 2023, de conducerea centrală a PNL preşedinte interimar al organizaţiei judeţene a PNL Buzău.

Parlamentarii Gabriel Avrămescu şi Vlad Pufu au anunţat că vor demisiona din filială.

Deputatul PNL Gabriel Avrămescu a afirmat că nu poate colabora cu noul preşedinte al PNL întrucât nu există o compatibilitate ”din punctul de vedere al educaţiei”. Senatorul Vlad Pufu a declarat că mandatul echipei sale s-a încheiat, astfel că era normal să demisioneze.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.