Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, fostul europarlamentar Andi Cristea, vicepresedintele Consiliului Judetean Romeo Lungu candidează de pe poziţii eligibile pentru un mandat de deputat din partea PSD Buzău în timp ce fostul ministru al Culturii si purtător de cuvant al PSD Lucian Romaşcanu şi senatorul Liliana Sbârnea deschid lista PSD Buzău pentru Senat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Social democraţii buzoieni au finalizat listele pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie şi le depun la Biroul Electoral de Circumscripţie joi. 
Doar trei din actualii parlamentari se regăsesc in listele aprobate de PSD Buzău pentru alegerile parlamentare  din decembrie, restul fiind nume noi pentru scena politică natională. Este vorba despre un singur deputat, presedintele PSD Marcel Ciolacu şi doi senatori Lucian Romaşcanu şi Liliana Sbârnea.
La Camera Deputatilor mai candidează fostul europarlamentar Andi Cristea, vicepresedintele Consiliului Judetean Romeo Lungu, profesorul Laurentiu Ţepeluş, directorul SJU Buzău Claudiu Damian si psihologul Oana Matache, care este si consilier local ales in 27 septembrie.
La Senat lista este deschisă de Lucian Romaşcanu, fost ministru al Culturii şi purtător de cuvânt al PSD, şi de senatorul Liliana Sbârnea, urmaţi de inspectorul scolar general adjunct Daniela Palcău, de consilierul judetean Alexandru Buşcu şi de consilierul local Oana Gheorghiu. 
Listele cu candidaturi vor fi depuse joi la Biroul Electoral Judeţean Buzău.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.