Cristian Buşoi, candidat la şefia PNL, a afirmat sâmbătă, cu ocazia Congresului, că ceea ce face PSD în aceste zile este un circ generat de lupta de putere din interiorul partidului, fiind astfel momentul ca liberalii să fie curajoşi şi să construiască în jurul lor o majoritate în Parlament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„PSD nu-i respectă pe români, nu-i respectă nici măcar pe aceia care i-au votat, pe care i-au amăgit cu promisiuni pe care nu le vor pune în niciun fel în aplicare. Ceea ce face azi PSD e un circ generat de lupta de putere din interiorul partidului, nicidecum de principii sau de soluţii pentru viitorul României. Este momentul să fim curajoşi, e momentul să construim în jurul PNL o majoritate în Parlamentul României în zilele următoare”, a afirmat preşedintele PNL Bucureşti.

El i-a asigurat pe români că poate fi liderul care va duce PNL la guvernare.

„Da, putem guverna România cu mai multă responsabilitate şi mult mai bine pentru că ne respectăm această ţară şi îi respectăm pe români. Şi da, pot fi liderul care duce PNL către guvernare”, a conchis Cristian Buşoi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.