Noul preşedinte al PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a afirmat că obiectivele mandatului său sunt opoziţia la administraţia PSD a Capitalei, atragerea de noi oameni în organizaţie şi încheierea disputelor interne astfel încât să nu mai existe distincţia dintre ”activiştii de aer condiţionat”, care mută hârtii, şi activiştii de teren care muncesc efectiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”PNL Bucureşti are nevoie pentru alegerile parlamentare ca toţi membri organizaţiei să se implice, să încheiem disputele interne şi să ne concentrăm pe opoziţia faţă de PSD şi pe atragerea de oameni noi spre PNL. Este doar o modalitate de lucru în PNL Bucureşti: în echipa PNL Bucureşti. «Pe cont propriu» sau «pe bisericuţe» nu mai există. Ca preşedinte de organizaţie spun că nu vor exista două tipuri de activişti: activişti de aer condiţionat, care mută hârtii şi activiştii de teren, care aleargă după voturi şi plătesc nemulţumirile publicului”, susţine Cristian Buşoi.

Liberalul arată că PNL nu a reuşit să fie convingător pentru electoratul din Capitală, motiv pentru care partidul trebuie să se deschidă către oameni noi. ”Asta nu înseamnă că aruncăm peste bord oamenii care au muncit şi nici că, de mâine, dacă aducem oameni noi, scorul partidului va creşte peste noapte. Avem nevoie de realism şi planificare pentru că avem competiţie într-un context în care oamenii sunt sătui de politică, iar PSD va face tot ce poate să se consolideze”,crede noul lider al PNL Bucureşti.

El a anunţă că PNL va face ”opoziţie dură, dar cinstită” administraţiei PSD a Capitalei. ”Avem nevoie cu toţii în PNL Bucureşti să înţelegem un lucru : bătălia la parlamentare va fi despre soluţii de guvernare centrală şi locală şi despre ce partid duce mai bine mesajul său către oameni şi pentru asta este nevoie majoră de opoziţie faţă de PSD şi de primarul Firea”, a conchis Buşoi.

Europarlamentarul Cristian Buşoi a fost numit, pe 11 iulie, preşedintele Organizaţiei PNL Bucureşti, prin votul membrilor Biroului Politic Naţional al partidului, care a mai decis ca Adriana Săftoiu să fie prim-vicepreşedinte coordonator al organizaţiei. 

Pe lângă cei doi, în conducerea organizaţiei au fost cooptaţi Ovidiu Raeţchi ca vicepreşedinte şi Costică Canacheu, secretar-general, la care se vor adauga presedinţii de sectoare şi presedinţii organizaţiilor speciale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.