Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a scris sâmbătă, pe Facebook, că primarul liberal al municipiului Oradea, Ilie Bolojan, este „pe o cale greşită”, fiind "jignitor" faptul că a lăsat să se înţeleagă că persoane din partid care susţin moţiunea sa sunt consumatori de voturi. Buşoi a ţinut să precizeze că, înainte de a da lecţii, Bolojan ar trebui să-şi amintească faptul că este printre cei care au pus în practică strategia „dezastruoasă” de la alegerile parlamentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Îl respect pe Ilie Bolojan, ca administrator şi primar. Cred însă că este pe o cale greşită cu declaraţiile făcute, ieri, la Craiova. Mă aşteptam să fie critic cu PSD şi cu Olguţa Vasilescu, nu cu colegii săi din PNL. Nu am o problema că mă critică; e normal, suntem în competiţie internă, deşi nu sunt în competiţie directă cu dumnealui, pentru că nu şi-a asumat o candidatură. Cred însă că este jignitor să lase de înţeles că oameni ca Nicolae Robu, Daniel Buda, Marian Petrache, Vasile Iliuţă, Marcel Vela, Mugur Cozmanciuc şi alţi colegi, care au semnat moţiunea mea, sunt consumatori de voturi”, a afirmat candidatul PNL la şefia partidului.

Buşoi a susţinut că este „o greşeală şi un lucru urât să împarţi PNL între răi şi buni, între vest şi sud”.

„Gândirea aceasta ne-a adus unde suntem. Înainte de a da lecţii, domnul Bolojan ar trebui să îşi amintească faptul că este printre cei câţiva care au girat şi pus în practică strategia dezastruoasa la parlamentare. Dacă vrea să ajute PNL, atunci ar trebui să intre în arena publică, să critice PSD, să se lupte în studiourile de dezbateri TV, pentru că avem nevoie de o echipă care să lupte cu PSD”, a conchis Cristian Buşoi.

Primarul liberal al municipiului Oradea, Ilie Bolojan, a explicat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Craiova, motivele pentru care nu va vota moţiunea lui Cristian Buşoi pentru funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, afirmând, printre altele, că Buşoi nu are "echipament de lider".

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.