Liberalul Cristian Buşoi a declarat sâmbătă, la finalul Congresului PNL în care a pierdut şefia partidului în faţa contracandidatului său Ludovic Orban, că respectă acest rezultat, iar formaţiunea trebuie să rămână unită şi să meargă înainte cu toată forţa, încrederea şi ideile pe care le are.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Îl felicit din suflet pe Ludovic Orban, respect acest rezultat, port acelaşi respect tuturor colegilor din PNL. Vă mulţumesc că am avut ocazia să discut cu dumneavoastră, să vorbesc cu toţi cei care vor un viitor mai bun pentru PNL”, a afirmat Buşoi.

El a susţinut că drumul pe care liberalii trebuie să-l arate românilor este cel spre prosperitate.

„Am înţeles că sunt foarte multe lucruri care trebuie schimbate în felul în care acţionează şi comunică PNL. PNL trebuie să rămână o echipă unită, PNL trebuie să meargă înainte cu toată forţa, cu toată încrederea, pentru că ideile şi principiile pe care noi le apărăm sunt ideile şi principiile drepte, iar drumul pe care noi vrem să-l arătăm românilor este drumul spre prosperitate şi spre mai bine pentru România şi români. Felicitări Ludovic, felicitări dumneavoastră, vă mulţumesc din suflet”, a conchis Cristian Buşoi. 

Ludovic Orban a fost ales preşedinte al PNL sâmbătă, în cadrul congresului partidului desfăşurat la Romexpo. Potrivit anunţului oficial, Orban a obţinut 3.518 voturi, în vreme ce contracandidatul său, Cristian Buşoi, a primit abia 952 de voturi., în timp ce 34 de voturi au fost declarate nule. Rezultatul votului a fost primit cu aplauze şi urale de delegaţii PNL prezenţi la congres.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.