Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, le-a spus membrilor Tineretului Naţional Liberal (TNL) care se află, duminică, la Congres pentru a-şi alege liderul, că nu există „lift către succes” şi că, pentru a fi pe un afiş electoral, trebuie ca înainte să fi lipit afişe electorale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Vă vorbesc după o experienţă de 21 de ani în PNL, ca un om care a crescut în acest partid. Pentru a creşte şi a ne consolida ca partid, trebuie să cunoaştem şi să respectăm ierarhia şi să ne petrecem timp muncind în acest partid. Nu există o altă cale. Cine vrea să facă politică în PNL, trebuie să înţeleagă o lecţie care pentru alte ţări din UE este deja o normalitate de zeci de ani. Ca să fii pe un afiş electoral, trebuie ca înainte să fi lipit afişe electorale. Asta am învăţat, am înţeles că este nevoie de foarte multă implicare. Nu există lift către succes”, a declarat Cristian Buşoi.

Liderul PNL Bucureşti a mai spus că TNL are o responsabilitate pentru generaţia de tineri pe care o reprezintă şi care aşteaptă o schimbare în politică.

„Suntem într-un moment în care mulţi tineri din această ţară se uită cu foarte multe rezerve la clasa politică, la politică în general şi pentru voi acest lucru este o mare provocare. Aveţi o mare responsabilitate nu doar în raport cu PNL, ci şi în raport cu generaţia voastră, care aşteaptă o schimbare de la politică şi un alt fel de a aşeza lucrurile în România”, a mai spus Buşoi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.