Bugetul Ministerului Muncii pentru anul 2023 a fost avizat, marţi, în comisiile parlamentare, ministrul Marius Budăi afirmând că pensiilor le-a fost alocat un buget total de 131 miliarde de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Comisiile reunite de Buget Finanţe ale Parlamentului au aprobat proiectul de buget al Ministerului Muncii pentru anul 2023”, a anunţat ministrul pe Facebook.

Marius Budăi afirmă că ”pensiilor le-a fost alocat un buget total de 131 miliarde de lei, ajutorul de şomaj şi măsurile de ocupare consumă 2,1 miliarde lei, iar cheltuielile cu asistenţa socială, printre care alocaţiile de stat pentru copii, sunt de 28 miliarde lei”.

”Măsurile, printre care şi cele prevăzute în programul sprijin pentru români, se adresează unui număr de aproximativ 12 milioane de beneficiari. Urmează votul în plenul reunit al Parlamentului. Mulţumesc doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi pentru votul acordat!”, mai spune Budăi. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.