Ministrul Muncii, Marius Budăi, a avut o întrevedere cu secretarul general adjunct al Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică, Ulrik Vestergaard Knudsen, şi cu directorul Directoratului pentru Muncă, Afaceri Sociale şi Angajare din cadrul OCDE, Stefano Scarpetta. "Am cerut deschidere, dialog şi consiliere în vederea urgentării demersurilor de aderare a României la OECD", a afirmat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Întâlnire fructuoasă cu secretarul general adjunct al OECD, Ulrik Vestergaard Knudsen şi cu directorul Directoratului pentru Muncă, Afaceri Sociale şi Angajare din cadrul OECD, Stefano Scarpetta, astăzi, la deschiderea lucrărilor summit-ului OECD din Columbia. Principalul subiect abordat a fost solicitarea urgentării aderării României la OECD", a arătat, joi seară, Marius Budăi, într-o postare pe Facebook.

El a menţionat că a participat ca invitat permanent la lucrările comisiei ELSAC din cadrul OECD.

"Am cerut deschidere, dialog şi consiliere în vederea urgentării demersurilor de aderare a României la OECD şi am fost asiguraţi de toată disponibilitatea de către secretarul general adjunct Ulrik Vestergaard Knudsen", a susţinut ministrul Muncii.

El a adăugat că s-a întâlnit şi cu viceministrul Ocupării şi Pensiilor din Columbia, Andres Uribe, cu care a avut "un schimb util de informaţii din domeniul nostru comun de activitate" şi au pus bazele unei colaborări viitoare între cele două ministere.

În ianuarie, preşedintele Klaus Iohannis preciza că aderarea cât mai rapidă la Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică este o prioritate pentru ţara noastră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.