Fostul ministru al Muncii Marius Budăi a declarat, marţi, că a discutat personal cu deputatul PSD Adrian Solomon, iar acesta i-a spus că purta mască la momentul în care a intrat în fast-food. Reacţia lui Budăi vine după ce Adrian Solomon şi Irinel Stativă, au fost amendaţi după un conflict cu poliţiştii chemaţi de personalul unui fast-food pentru că ce cei doi parlamentari au refuzat să poarte mască de protecţie. Solomon susţine că el şi colegul său nu au fost amendaţi, ci doar legitimaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am comunicat cu domnul Solomon. Mi-a spus că a avut mască în acel moment. Mă întreb de ce nu am avut această reacţie imediată în cazul cu Rareş Bogdan, Virgil Guran, în cazul şedinţei PNL de la Iaşi. Eu sper ca poliţiştii din această ţară să îşi dea seama că sunt folosiţi în scop politic de către demnitarii actuali. E declaraţia domnului Solomon care spune că avea mască în acel moment. Sunt sigur că va aduce clarificări, dar indiferent de cum te cheamă, trebuie să respecţi regulile. V-am spus ce am discutat personal cu domnul Solomon şi mi-a spus că avea mască în acel moment. O reacţie la acel pensionar, dar fără reacţie la domnul Orban, la Cabinetul dumnealui. Şi atunci nu este o dublă măsură? Până nu avem clarificări, aşa pare”, a declarat Marius Budăi, marţi, la Parlament.

Doi parlamentari social-democraţi au fost amendaţi de către poliţie deoarece un conflict s-a iscat din cauza faptului că nu purtau mască de protecţie atunci când au intrat într-un fast-food.

„În această dimineaţă, o patrulă a Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, a fost solicitată de agenţii de pază ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, să intervină întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuza să poarte mască de protecţie, având un comportament recalcitrant”, a anunţat Poliţia Capitalei.

„Cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu două amenzi în valoare totală de 2.600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice şi  pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public”, mai precizează poliţiştii.

„Nu am fost amendaţi aseară. Am fost doar legitimaţi. Totul e un abuz”, a susţinut Solomon într-un mesaj transmis Hotnews.
 
Întrebat de ce este un abuz, replica a fost: „Am fost legitimaţi şi atât”. Întrebat din nou despre amendă, el a răspuns: „Asta ştiu de la TV”.

Chestionat despre conflictul cu poliţiştii şi jignirile pe care le-ar fi adus acestora, Solomon a răspuns: „Să demonstreze în instanţă. E uşor în comunicate”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.