Fostul candidat la Preşedinţie Ramona Ioana Bruynseels, fondator al Partidului RE:START Romania, adresează un apel femeilor să i se alăture, avertizându-le că fiecare zi petrecută cu braţele încrucişate înseamnă mai puţine şanse pentru copiii lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Invit lângă mine pe toate femeile curajoase, deştepte, descurcăreţe, frumoase, de la oraş sau de la sat, pe toate femeile care se implică în viaţa comunitaţilor lor, pe cele care reprezintă o voce şi pe cele care au fost tăcute, dar care vor să se facă auzite. Împreună putem RE:NAŞTE România! Împreună putem corecta ceea ce nu merge. Aşa cum voi faceţi ordine în jurul vostru acolo unde vă aflaţi, tot aşa veţi face ordine în ţară! Implicaţi-vă! Vorbiţi! Suntem mame de copii români! Ştim de ce are nevoie România! Nu mai staţi deoparte! Fiecare zi petrecută cu braţele încrucişate înseamnă mai puţine şanse pentru copiii voştri!”, afirmă Ramona Ioana Bruynseels într-un apel către femeile din România.

Ea argumentează că omenia, dragostea, buna credinţă, respectul, pacea, dedicarea trebuie readuse în societatea românească, în familia românească, în satele şi oraşele româneşti.

”Nu mai staţi deoparte. Noi suntem vioara întâi a primenirii Pascale şi AVEM forţa de a pregăti restartarea ţării noastre! Pentru că noi suntem viaţa, dragoste, responsabilitate şi viitor. Dacă nu încercăm să creăm viitorul pe care ni-l dorim pentru această ţară, vom fi nevoiţi să îndurăm viitorul pe care-l primim”, afirmă Bruynseels în apelul postat joi pe Facebook.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.