Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, care a fost hirotonit ca preot, afirmă că premierul Nicolae Ciucă "este un om credincios". Despre colegii săi membri ai Guvernului, Boloş susţine că e "greu de spus" dacă încalcă vreuna dintre cele zece porunci.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat joi seară, la Euronews România, dacă membrii actualului Guvern au frică de Dumnezeu, Marcel Boloş a răspuns: "Nu ştiu să vă spun, fiecare este cu credinţa lui şi e o problemă care priveşte pe fiecare dintre noi, însă pot să vă spun că premierul e un om credincios, ceea ce mă face să fiu mândru şi onorat că fac parte din Cabinet”.
 
De asemenea, întrebat dacă colegii săi miniştri au încălcat vreuna dintre cele zece porunci, Boloş a răspuns: "Greu de spus, e o problemă de responsabilitate a fiecăruia şi socoteala pe care o dă pentru ceea ce a făcut sigur nu este în faţa oamenilor”. 
 
Boloş a explicat că a urmat trei ani din Facultatea de Teologie şi a fost hirotonit ca preot, arătând că "este unul dintre cele mai frumoase lucruri care i se poate întâmpla unui om”. 
 
El a admis că "haina preoţească e mai frumoasă” decât cea de ministru, dar a spus că are o misiune pe care vrea să o ducă la bun sfârşit.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.