Secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, le-a cerut, duminică, liberalilor să se implice în campania electorală, primarilor partidului ”să-şi pună obrazul pentru partid”, să le explice oamenilor de ce să voteze PNL şi nu PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”E o decizie importantă care se va lua la alegeri. (..) Trebuie să îi îndemnăm pe oameni să meargă la vot, pentru că vom avea un guvern cu legitimitate bună. Trebuie să explicăm de ce trebuie să voteze cu PNL şi nu cu PSD. Primul motiv, listele noastre, PNL are liste mai bune decât PSD, are liste cu oameni noi şi liste curate” a spus Bolojan, la mitingul liberalilor.

El a precizat că liberalii i-au eliminat de pe liste pe toţi cei care aveau probleme în justiţie, în timp ce PSD a păstrat oameni cu probleme penale. ”Programul PSD seamănă cu reclama la FNI”, a mai afirmat secretarul general al PNL.

”Omul sfinţeşte locul, noi îl avem premier pe Cioloş, ei îl au pe Dragnea sau o sosie a lui Dragnea”, a mai afirmat Ilie Bolojan.

”Haideţi să vorbim cu prietenii şi aparţinătorii noştri, să le spunem care este miza acestor alegeri şi să faceţi ce aţi făcut şi la prezidenţiale. Primarilor, puneţi-vă obrazul pentru partid. Nu o să primiţi funcţii, nimic, dar dacă România va avea autostradă, un centimetru se va datora dumneavoastră”, a mai afirmat Bolojan.

”La luptă”, a încheiat Bolojan.

Şi şeful de campanie al liberalilor, Gheorghe Falcă, le-a vorbit celor prezenţi. ”Sunteţi mulţi, sunteţi puternici şi pe 11 decembrie, împreună cu Dacian Cioloş veţi fi învingători”, a spus el, afirmând că primul pas al schimbării a fost făcut la prezidenţiale, cu Klaus Iohannis.

Falcă a arătat că, în 2015, poporul s-a ridicat şi a schimbat ”poate cel mai corupt Guvern”.

”Atunci am înţeles şi noi că trebuie să facem schimbarea prin noi înşine. Mergem la schimbare, pentru prosperitatea României”, a spus Falcă.

Falcă a vorbit despre valorile creştin liberale, familia, comunitatea şi patria. ”Noi nu ne punem întrebarea din cine e formată familia, dar garantăm tuturor că vom apăra întreaga familie de români, şi de aici şi de pretutindeni”, a adăugat Falcă.

”Strigăm: Cioloş, PNL, Victorie”, a spus în finalul discursului primarul Aradului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.