Secretarul general al PNL Ilie Bolojan a declarat, răspunzând unei întrebări, că, în cazul în care trebuie formată o majoritate după alegerile parlamentare, liberalii ar putea susţine un viitor guvern împreună cu USR şi chiar cu UDMR, el adăugând că nu poate face ”alte ipoteze legate de coaliţii” până nu vede rezultatele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ilie Bolojan a participat, miercuri, la lansarea candidaţilor PNL Constanţa la alegerile parlamentare, el fiind întrebat, într-o conferinţă de presă, cu cine va face PNL alianţă pentru realizarea unei majorităţi în Parlament.

“În cazul în care rezultatul alegerilor parlamentare va impune susţinerea unui guvern de către mai multe partide, personal văd o susţinere fezabilă împreună cu USR. În aritmetica unui consiliu local şi a unui Parlament trebuie să existe o majoritate, trebuie văzut ce rezultă de la alegeri şi atunci sigur se poate discuta. Eu nu pot să fac alte ipoteze legate de coaliţii până nu vedem care este rezultatul votului”, a afirmat Ilie Bolojan.

Întrebat dacă UDMR ar putea intra într-o asemenea ecuaţie, secretarul general al PNL a răspuns afirmativ, precizând că nu mai doreşte să facă alte comentarii privind această chestiune.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.