Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, a anunţat, vineri seară, că a decis să candideze pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Bihor. ”Am luat decizia să candidez la preşedinţia Consiliului Judeţean în aşa fel încât, de acolo, susţinând proiectele oraşului Oradea şi ale judeţului Bihor să putem să facem lucruri şi mai bune”, a afirmat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A fost o onoare pentru mine să fiu primarul Oradiei pentru 12 ani şi sunt legat de acest oraş, dar în dezvoltarea lui nu doar orădenii, investitorii sau Primăria au un rol important. Şi Consiliul Judeţean, o instituţie mai puţin cunoscută că ar conta în ecuaţia economică a dezvoltării oraşului, are un rol important”, a declarat, vineri seară, la Digi 24, Ilie Bolojan.

El a spus că în prezent CJ Bihor este condus de o coaliţie PSD-UDMR, cu preşedintele de la UDMR, iar grupul PNL are 17 consilieri din 35. Bolojan a menţionat că în ultimii ani CJ şi Primăria au colaborat doar sporadic, în anumite conjuncturi, iar din acest motiv s-au pierdut oportunităţi de dezvoltare.

”Pentru a evita o astfel de situaţie şi în viitor, am luat decizia să candidez la preşedinţia Consiliului Judeţean în aşa fel încât, de acolo, susţinând proiectele oraşului Oradea şi ale judeţului Bihor să putem să facem lucruri şi mai bune”, a afirmat Bolojan.

El a menţionat că pentru Primăria Oradea candidatul PNL este viceprimarul Florin Birta, unul dintre colaboratorii săi.

Anterior, Ilie Bolojan a declarat pentru News.ro că este posibil să candideze la Consiliul Judeţean Bihor şi că o decizie finală în acest sens urma să fie luată vineri seară în cadrul şedinţei Biroului Politic Judeţean al PNL Bihor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.