Bogdan Oprea a demisionat din funcţia de purtător de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, la o lună şi jumătate de la numire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„De astăzi revin exclusiv la cariera mea didactică, de cercetare şi la proiectele de voluntariat care m-au îmbogăţit atât de mult sufleteşte în ultimii ani. Colaborarea mea cu Ministerul Sănătăţii încetează, îi mulţumesc ministrului Vlad Voiculescu pentru colaborarea din toată această perioadă şi pentru prietenie şi-i doresc mult succes în procesul de reformă atât de necesar pe care şi l-a asumat cu curaj”, a scris Bogdan Oprea pe Facebook.
 
El a anunţat că va reveni cu primul manual de combatere a fake news-ului şi dezinformării online din România, pe care-l va publica la Polirom, şi cu un podcast pe acelaşi subiect.
 
Bogdan Oprea a fost numit la MS în 27 ianuarie, el fiind consilier la Cabinetul ministrului, cu atribuţii de purtător de cuvânt.
 
Acesta demisionează în plin scandal legat de publicarea de către MS a datelor referitoare la pandemia de COVID-19 şi la vaccinare.
 
Specialist în comunicare în administraţia publică şi cadru universitar cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniu, Bogdan Oprea are licenţă de paramedic şi însoţeşte, ca voluntar, ambulanţele care deservesc comunitatea în care trăieşte. El a fost purtătorul de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.